career

CAREER

MULTIFUNCTIONELE INGENIEUR MET PASSIE VOOR VLIEGEN
      
Functieomschrijving

Als ingenieur ben je medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en verbeteren van de HEF 32 en haar opvolgers. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de inkoop, het opzetten van een maintenance manual en een maintenance system. Jij zult de testen uitvoeren, berekeningen maken, 2D en 3D tekeningen produceren (Solidworks) en ook helpen bij het maken van prototypes en het assembleren van helikopters.

Daarnaast wordt een flexibele instelling, een ongebreideld enthousiasme en out of the box denken van je verwacht.

Het geven van demo’s in binnen en buitenland c.q. het uitvoeren van testvluchten zullen op den duur tot het werkpakket behoren. Tevens behoort het bemannen van onze stand op internationale beurzen en besprekingen voeren met klanten tot je werkgebied. Daarom dien je bereid te zijn om te reizen en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding: richting Werktuigbouwkunde, Aerospace of Mechatronica. Bij voorkeur beschik je over een paar jaar ervaring in een relevante functie.

Je kunt met Solidworks (CAD) omgaan en met Outlook (Excel, Word etc.).

Je spreekt en schrijft zeer goed Engels.

Het is een absoluut voordeel als je ervaring en passie hebt in het bouwen en vliegen van helikopters of vliegtuigen.

Uiteraard ben je zelfstandig en kun goed werken in teamverband, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je stress bestendig.

 

Bedrijfsomschrijving

High Eye BV (www.higheye.nl) is een Nederlands bedrijf dat onbemande helikopters ontwerpt, bouwt en verkoopt voor de internationale markt. Het bedrijf bestaat uit 6 personen waaronder de directeur/eigenaar. Het bedrijf concentreert zich op 1 product: de HEF 32. Deze helikopter vliegt 4,5 uur op een brandstofmotor met een pay load van 5 kg.

De HEF 32 kan o.a. worden ingezet voor de volgende operaties:

  • Zendmasten inspecties
  • Powerlines inspecties
  • Grens en object bewaking
  • Search and rescue operations
  • Precisie landbouw

De HEF 32 zit in het laatste gedeelte van de testfase. In kwartaal 2 van 2017 zullen de eerste toestellen buiten Nederland, geleverd en onderhouden worden. Ook na de verkoop zal het testen gecontinueerd worden.

High Eye is een start up bedrijf dat op het punt staat om internationaal door te breken.

 

Arbeidsvoorwaarden

High Eye biedt een inspirerende, uitdagende werkomgeving in een hard groeiende en zeer dynamische internationale markt. Je kiest niet alleen voor een functie of carrière, maar doordat High Eye (mede door jouw bijdrage) carrière maakt, maak jij het ook.

 

Solliciteren?

Bij interesse kun je reageren via joostderuiter@westwerf.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost de Ruiter (directeur) op telefoonnummer 06-50258425 of met Esther Hackert op telefoonnummer 034-7342631.